210-2464-702 - 213-0880-268 & 698-855-0300 ΤΗΛΕΦΩΝIKO ΚΕΝΤΡΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€

0

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Το κατάστημά μας, στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες του, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι η συσκευασία και το προϊόν είναι άθικτα. Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να  συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας.  Σημειώνεται επίσης ότι τα έξοδα αποστολής πριν και μετά την επιστροφή επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της Εταιρείας και μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος.
  2. Η συσκευασία του προϊόντος  θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση επίσης η συσκευασία να μην είναι φθαρμένη, κατεστραμμένη ή αλλοιωμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω τηλεφώνου στο 210 2464 702